In de stilte komt alles tot rust

Ik heb de afgelopen tijd in een zeer turbulente storm in mijn leven gezeten waardoor ik even afstand moest nemen van de praktijk. Ik heb een stilte laten vallen. Het is de ruimte die ik genomen heb waarin mijn herstel heeft plaatsgevonden en waar het opgewaaide stof, weer een plek heeft gevonden.

Soms in een andere vorm, soms op een andere plek en soms beiden. Want wat er eerder nog niet was, kan in de stilte geboren worden. En iets nog mooiers dan hiervoor, kan opbloeien. Dat zie ik nu nog niet, maar vertrouw erop dat het leven me geeft wat ik nodig heb.

Langzamerhand zie ik dat mijn leven weer vorm krijgt na de storm en durf ik weer te navigeren. Sterker nog, ik heb een nieuw idee om mensen (weer) in hun kracht te zetten.

  • Ben jij ook op zoek naar innerlijke rust?
  • Smacht je naar stilte, leegte, rust en bezinning?
  • Ben je nieuwsgierig naar je levenskracht?
  • Wil je de klok even stil zetten om jezelf weer op te laden?
  • Snak je naar meer energie en nieuw geluk?

Dan ben je bij mij aan het juiste adres! Ik organiseer in het nieuwe jaar een mini stilte retraite. Houd de website in de gaten 😉

Over stilte gesproken, let’s talk (again)?