Krachtige levensstijl

Een positieve leefstijl helpt je om je lichamelijk en geestelijk gezond te voelen.

R

Ontdek je Ikagai

R

Vind zingeving

R

Minder moeten, meer willen

R

Meer veerkracht

Het leven is niet in balans komen, maar leren balanceren.

In de huidige maatschappij zitten we meer dan ooit binnenin ons hoofd en niet in ons lichaam, terwijl lichaam en geest onlosmakelijk met elkaar zijn verbonden. Als lichaam en geest samen op 1 lijn zitten, leef je een gelukkig leven. Een gelukkig leven balanceert met de volgende zaken:

• Zingeving
• Ontspanning en slaap
• Beweging en inspanning, stress 
• Voeding 
• Verbinding, betekenisvolle relaties en andere sociale activiteiten. 

 Aan de hand van deze onderwerpen bepalen we jouw doel en werken we daarnaar toe. Jij bent de expert in jouw leven! Ik ben er slechts om het bewustwordingsproces een hand te helpen. 

  Een leven lang balanceren !

Ben jij tevreden met je gezondheid? Voel je je niet fit en energiek en wil je dit veranderen? Ben je vaak ziek en ben je dit zat? De keuzes van nu, bepalen je lichaamsgewicht, je geluksgevoel en je gezondheid van later. En wie wil er nou ziek worden en afhankelijk zijn van medicatie? Niemand toch?

Tijdens een gesprek gaan we in op jouw situatie en krijg je super praktische inzichten en tips die op jou van toepassing zijn.

  • De kracht kennen van de juiste voeding
  • Door de juiste keuzes te maken zodat je je fitter en gelukkiger voelt
  • Goede helpende gewoonten ontwikkelen
  • Ontdek nieuwe bronnen van energie

Een gezonde levensstijl is het resultaat van vele inspanningen. Jammer hè? Ik beloof geen quick fix, je moet zelf aan de slag. Echter zodra je begint op dit pad, zal je nooit meer terug willen! 

We gaan onderzoeken wat je belemmert om een leven te leiden dat zinvol voor je is en waar je tevreden over kunt zijn. Het doel is om een gezonde levensstijl te ontwerpen die jou ondersteunt en je psychologische flexibiliteit toe te laten nemen zodat je met jezelf, met anderen en met uitdagende situaties om kunt gaan op een voor jou effectieve manier.

 

Neem vrijblijvend contact op!

Heb je vragen of opmerkingen? Wil je een afspraak maken voor een gesprek? Of wil je weten wat ik voor jou kan betekenen? Neem dan contact op!