Wie ben ik?

Laat ik me even voorstellen: Ik ben Adinda Gooijer, moeder van 2 zoons. Toen ik 18 jaar werd en mijn studie Communicatie, Organisatie en Management startte, werd mij al snel duidelijk dat mensen het verschil maken in een organisatie. Daar werd het zaadje gelegd voor mijn interesse in Psychologie. Na een succesvolle loopbaan van + 10 jaar binnen personeelszaken/HR, besefte ik me in 2018 dat het mijn passie is om mensen te begeleiden. Ik wilde me daarin bekwamen en ging cursussen volgen. In 2020 ben ik de volledige 3-jarige opleiding tot psychosociaal therapeut gestart, waar ik nu in mijn tweede jaar zit. 
Ik heb een loopbaan van meer dan 15 jaar in HR en vrijwilliger bij Moeders informeren Moeders (MiM) in de gemeente Den Haag, waar ik moeders begeleid in hun moederschap. 

 

Missie

Mijn missie is om mensen krachtig te leren leven, onder andere door middel van het geven van psychologische kennis en -inzichten, in de vorm van coaching, training, voorlichting of therapie. Ik ga hier niet voorbij aan het feit dat lichaam en geest onlosmakelijk verbonden zijn. Iedereen is uniek, daarom stem ik zoveel mogelijk af op persoonlijke omstandigheden, -eigenschappen en -capaciteiten. Waardoor iedere hulp vragende precies krijgt wat er nodig is. Door gerichte ondersteuning en -interventies heeft een traject doorgaans een kortdurend karakter.

 

Wat ik geloof

De kracht zit in het NU. Niet in het verleden of toekomst.
Ons denken bepaalt de kwaliteit van ons leven.
Ons denken is te trainen.
Iedereen heeft zijn eigen uitdagingen en draagt zijn eigen oplossingen in zich.

Mijn kernwaarden geven richting aan mijn leven en ik gun iedereen een eigen (of dezelfde 😉 set kernwaarden. Dit zijn de mijne:
* Openheid
* Eerlijkheid
* Verantwoordelijkheid
* Respect
* Betrokkenheid.

Dit komt tot uiting in dat ik niets gek vind en ik (ver)oordeel niet.  Ik ben er slechts om te helpen die oplossingen bij jou aan de oppervlakte te krijgen.  Mijn werkwijze is dan ook gericht om jou actief aan het werk te zetten!

Meld je direct aan voor een kennismakingsgesprek (altijd gratis)! Of wellicht is de vrouwencirkel of deelname aan een van de workshops iets voor jou?

Tarieven

Als wij samen aan de slag gaan, is er geen vast traject dat doorlopen kan worden. Hoe lang het duurt en hoeveel sessies er nodig zijn, is uniek voor iedereen. De meeste mensen doorlopen 6 tot 9 sessies en hierop heb ik onderstaande tarieven gebaseerd (incl BTW).

Kennismaking van max. 1 uur

altijd gratis, nice to meet you!

v

Per sessie van 1,5 uur

nader overeen te komen// gratis als je een oefen cliënt wilt worden voor mijn opleiding

b

Strippenkaart 3 sessies

Strippenkaart 6 sessies (5% korting)

Strippenkaart 9 sessies (10% korting)

w

Gespreksgroepen per deelname van 2,5 uur

kleine vergoeding voor thee en koffie