Workshops

Samen op ontdekkingstocht.

Ik bied professionele activiteiten aan om samen te leren, ontwikkelen en kennis te verbreden.

Wil je op ontdekkingstocht samen met anderen, je krachten leren kennen, optimaler gaan functioneren, bekijk de agenda voor de mogelijkheden.

ACTIVITEITEN

Vrouwencirkel
Hier doen we aan innerlijk werk, samen met andere vrouwen. Bekijk de agenda voor meer informatie. 

Workshops
De workshops worden aan kleine groepjes aangeboden om genoeg aandacht te kunnen geven aan iedere deelnemer.  Kijk gerust rond of er iets tussen zit dat je aanspreekt. Heb je interesse om aan een van mijn workshops deel te nemen? Schrijf je dan in bij de workshop van je keuze of neem met mij contact op als je nog vragen hebt.  

Therapie in groepsverband
De vaste onderdelen van een groepstherapie bestaan uit aandachtsoefeningen (mindfulness), het delen van ervaringen met elkaar, ervaringsgerichte oefeningen en gedragsexperimenten om thuis mee aan de slag te gaan.  Als een groep van start gaat, geef je je op voor alle bijeenkomsten, zodat de samenstelling van de groep hetzelfde blijft. Dus niet elke keer weer nieuwe gezichten. 

Voor alle activiteiten geldt: De inschrijvingen zullen op volgorde van aanmelding worden behandeld.
Vol=vol. De inloop is een kwartier voor aanvang, wees op tijd.
 

 

Ja! ik wil op de hoogte gehouden worden.
Vul hier je email adres in.

Praktijk binnenin biedt

Agenda

 

Vrouwencirkel

Hier doen we aan innerlijk werk, samen met andere vrouwen. Samen ideeën uitdiepen en van elkaar leren, want collectieve energie is krachtig (en niet zweverig). Alles wat je nodig hebt, is een open mind, respect, eventueel een schriftje en een liefdevol hart.  Het is de bedoeling om tot een diepgaande uitwisseling te komen omtrent ons vrouwenleven en zo een gezamenlijk groeiproces mee te maken. Dit alles in een sfeer van vertrouwen en oprechte aandacht.

Wanneer
De vrouwencirkel wordt -in principe, uitzonderingen kunnen altijd- elke maand in de laatste week georganiseerd op vrijdagavond van 19.30 tot 22.00. Locatie is in mijn huiskamer te Pijnacker of op de Bredewater 16 te Zoetermeer.

Aantal deelnemers
Hier geldt een maximum van 10 vrouwen (uiteraard Corona-proof). Je kan reserveren via de mail (adinda@praktijkbinnenin.nl) zodat je verzekerd bent van een plek en programma.

De avonden verlopen volgens eenzelfde opbouw: welkom door Adinda, mindfulness oefening/meditatie, deelronde rondom een wisselend thema of waar men behoefte aan heeft (intuïtief delen) en afsluiting.

Kosten
Kleine vergoeding voor wijn, chips, bier, borrelnootjes, frisdrank, thee en koffie.
Let op! vol=vol.

Workshop affirmaties

Het woord affirmatie komt van het Latijnse woord ‘affirmare’. Dat betekent versterken of bekrachtigen. Positieve affirmaties helpen jou om ingesleten denkpatronen te doorbreken en je overtuigingen sterker te maken. Voor een krachtiger, succesvol en liefdevoller leven! 

Wanneer
Op donderdag- of vrijdag van 20:00 tot uiterlijk 21:30. Mocht je geinteresseerd zijn, stuur me een bericht dan bekijken we de mogelijkheden. Locatie is mijn huiskamer te Pijnacker (Klapwijk).

Aantal deelnemers
Hier geldt een maximum van 10 personen (uiteraard Corona-proof). Je kan reserveren via de mail (adinda@praktijkbinnenin.nl) zodat je verzekerd bent van een plek.

Het programma:

*wat zijn affirmaties?
*hoe werken positieve affirmaties?
*voorbeelden (interactief)
*hoe je ze op een inspirerende manier gebruikt
*aan de slag met je creativiteit: jouw eigen set affirmatiekaarten maken!

Kosten
Kleine vergoeding voor materialen, thee en koffie.
Let op! vol=vol.

Mini stilte retraite - De kracht van de stilte

Neem wat tijd voor jezelf en kom tot rust.

In een dagdeel verwerven we met eenvoudige stilte oefeningen, zoals meditatie en mindfulness, een intens inzicht in alles wat we doen. We gaan naar de stilte waardoor men zichzelf leert kennen en vanuit een innerlijke balans de juiste keuzes in het leven kan maken. Het is zo cliché, maar ook zo waar.  En ook lastig en moeilijk, want die stilte kan soms oorverdovend zijn. Je wordt onrustig, realiseert je hoe druk je hoofd is en de gemakkelijke weg is dan om te stoppen. Ik begeleid je hierbij en je gaat ontspannen en rustig naar huis!

Wanneer
Nader te bepalen

Aantal deelnemers
Nader te bepalen

Het programma:

* meditatie: niet te lang maar diep genoeg
* mindfulness oefening: zet je hoofd op pauze
* en nog veel meer!

Kosten
Nader te bepalen